Min käre kusin hade varit vänlig nog att skaffa biljetter (genom jobbet) till Skara Sommarland så klockan nio åkte vi (Sunshine och kompis plus E) iväg till Falköping för att hämta upp honom. Eftersom dottern har fått för sig att hon vill ha en katt tog vi genvägen(?) över Dala för att titta på fem stycken kattungar. En av dem föll damen i smaken och om sex veckor får vi komma tillbaka och hämta honom.


Sedan var det bara att åka vidare till Sommarland. Vi lyckades hinna med de flesta åk-attraktionerna och trots att vädret inte var det allra bästa så tillbringade tjejerna ett par timmar i vattnet men vid halv fyra började det regna och vi bestämde oss för att det var dags att åka hem.

Efter kvällsmaten följde Sunshine med sin kompis för övernattning och jag slocknade i soffan framför TV:n. E väckte mig vid midnatt och då var det bara att flytta över till sängen och sova vidare.